Vi hjälper dig med Mark- och trädgårdsarbeten.

Jobba hos oss

TBC entreprenad är ett ungt och hungrigt företag som ständigt växer. Därför är vi hela tiden på jakt efter nya intressanta medarbetare för att ytterligare stärka vårt team. Vill du jobba i ett ”gott gäng” med ett varierat erbjudande så tycker vi att du ska söka dig till oss. Vi sysslar med mark- och trädgårdsarbeten, staket- och stängsellösningar, vaktmästeri och fastighetsskötsel samt snö- och halkbekämpning. Skicka in ditt CV med tillhörande personligt brev via mail till vår VD Oskar Andersson!

Vi hörs!

Lediga tjänster

Trädgårdsarbetare

Sökes till Stenungsund

Tillsammans med oss och våra kunder ser vi till att ta hand och förvalta deras utemiljöer. Vi ser till att invånare i stenungsund, arbetare för industrin och besökare kan trivas och slappna av i vår utemiljö. Vi har stor erfarenhet av entreprenader och uppdrag som ställer höga krav på säkerhet, service och kvalitet.

Nu söker vi fler trädgårdsarbetare till Stenungsund som vill vara en del av och vara med och skapa en positiv och yrkesstolt arbetsgrupp! Har du erfarenhet av trädgårdsarbete samt ett brinnande intresse för utemiljöer och trädgårdar, hör av dig!

Arbetsuppgifter
Vårt ansvarsområde gentemot våra kunder, omfattar allt från tillsyn, renhållning, gräsklippning, trimning, plantering samt skötsel av växter och rabatter. Det mesta inom yttreskötsel och trädgård. Utöver detta kommer du få hjälpa till inom våra andra grenar som kan vara allt från sopmaskiner, vaktmästeri, mark och anläggning. Så dagarna kommer vara väldigt varierade och innehållsrika.

Våra kunder är både fastighetsförvaltare, större industrier och brf:er i varierande storlek. I och med att man ofta kommer i kontakt med människor i deras miljöer är det viktigt att vara servicemedveten.

För att förstå våra kunders behov och förväntningar, bör du vara tillgänglig och intresserad om ny information och kunskap. I ditt dagliga arbete behöver du utföra viss typ av dokumentation såsom att föra dagbok och fylla i egenkontroller

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av grönyteskötsel, parkskötsel, maskin vana eller du som trivs med att arbeta utomhus. Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom trädgård.

Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du har en positiv inställning ihop med ett glatt humör, yrkesstolt och genuint intresserad av maskin, park och trädgård.

B-körkort är ett krav i tjänsten ihop med god fysisk status samt svenska i flyttande tal.

Omfattning: Säsongsanställning from mars/april till oktober med möjlighet till förlängning
Arbetsort: Vi utgår från Stenungsund

Är detta något för dig? Nästa steg i arbetslivet? Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Ansökan innehållande CV och personligt brev, skickas till info@tbcentreprenad.se . Märk din ansökan med Trädgårdsarbetare Stenungsund  

Ser fram emot ditt CV