Inom Park och trädgård TBC erbjuder Entreprenad helhetslösningar för skötsel av utemiljöer vid offentliga och privata fastigheter.

Park och trädgård

Vi erbjuder helhetslösningar när det gäller skötsel utemiljö vid offentliga och privata fastigheter.

En vacker, välvårdad och harmonisk utemiljö skapar mervärde för fastigheten och området. Ett kontor med en trivsam och inbjudande entré är trevligare att besöka, En välskött lekplats eller idrottsanläggning ger en trygghetskänsla och en bostadsrättsförening med fin utemiljö skapar en trivsel och känsla av stolthet.

Vi ansvarar för skötsel av utomhusmiljön på både större och mindre anläggningar. Vi hjälper dig att se till så att gräsmattorna är rena, hela och klippta. Att häckarna klipps, rensas ur och får näring. Att ogräset håller sig borta och att blommorna strålar. Våra kunder kan vara allt från storföretag, bostadsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner, ingen är för stor eller för liten. Vi hjälper kunder runt Hisingen, Alingsås, Stenungsund, Tjörn, Orust samt Stora Höga med allt ifrån punktinsatser till återkommande underhåll via abonnemang och serviceavtal.

Tveka inte att slå en signal eller skicka ett mail om du vill veta mer.

Kontakta oss på TBC Entreprenad

Park och trädgård
Mark och anläggning
Byggservice
Maskintjänster